LEKKERRR

LEKKERRR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 538 beoordelingen
18 jul 2021 om 19:50 Kroket was helemaal uit elkaar gevallen, kipkorn was oud, patat was nog rauw. Valt echt heel erg tegen. Niet de kwaliteit die wij gewend zijn.
17 jul 2021 om 20:08 Friet goed warm, maar helaas net iets te kort gebakken. Snacks waren lauw.
17 jul 2021 om 15:27 Frikandel xxl speciaal helaas zonder uitjes/curry/mayo geleverd.
11 jul 2021 om 20:53 Patat zo sompig en slap dat het leek alsof het gefrituurd was in de Emiclaer vijver, frikandel spec die in een hoek van 45 graden met de saus keurig ernaast in het zakje. 90 minuten te laat en een incomplete bestelling. Gooi m’n geld liever in het riool.
11 jul 2021 om 20:51 Bestelling kon ik 18:15 ophalen. Eindstand werden de mensen die ter plekke bestelden (terwijl ik zat te wachten) eerder geholpen. Om 18:50 had ik mijn eten pas. Toen ncompleet (wel voor betaald) en koud. Slecht!!! Nooit meer!
10 jul 2021 om 8:44 Bezorging was ondanks de ruime besteltijd bijna 25 min te laat. Bovendien was de bestelling incompleet en volgende na de maaltijd alsnog de drankjes. Waardeloos. Laatste keer dat ik bij Lekkerrr heb besteld!!
7 jul 2021 om 19:41 De helft van de bestelling gekregen maar wel betaald gebeld en de belofte dat ze zo snel mogelijk zouden brengen maar na nog een uur wachten nog niks gekregen. Erg triest
7 jul 2021 om 9:16 Beter als de vorige keer. Alles netjes (op tijd) geleverd en smaakte heerlijk!
4 jul 2021 om 21:00 De bestelling klopte weer niet!Telefonisch niet te bereiken!Me vriend is er maar na toe gereden.Voor de prijzen mag wel betere kwaliteit en oplettendheid verwachten.Ik zie in de beoordelingen dit probleem ook erg vaak terug!De bezorger was
3 jul 2021 om 9:55 Helft van bestelling werd niet geleverd, vervolgens is de zaak telefonisch niet bereikbaar. Na bijna een half uur proberen werd er opgenomen. Geld terug ging wel erg snel. Overigens was het wel geleverde eten erg lekker.
12 jun 2021 om 9:46 Prima maaltijd voor 3 personen.
11 jun 2021 om 8:18 Het eten was heerlijk, geen commentaar daarop. Wel heb ik terug moeten bellen omdat er iets niet geleverd was. Dit product stond niet op de bon die vanuit thuisbezorgd gestuurd was. Het restaurant kon hier dus niets aan doen.